11 اسفند 1398

نکات کلیدی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا-دبیرستان فرزانگان2-اسفندماه98

مولف: واحد بهداشت دبیرستان فرزانگان 2 دوره دوم متوسطه   /  دسته: خبرهای مدرسه - آموزشی   /  رتبه دهید:

نکات کلیدی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا-دبیرستان فرزانگان2-اسفندماه98

نکات کلیدی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا:

۱ - ویروس کرونا،عمدتاَ از راه دهان،بینی،چشم و گوش وارد بدن می‌شود بنابراین دست‌هایتان را قبل از شست و شوی کامل با آب و مایع دستشویی،به این ۴ قسمت بدن از بدنتان نزنید.

۲- هر روز چندین بار دست
‌هایتان را با آب و مایع دستشویی و هر بار به مدت نیم دقیقه با دقت بشویید اگر مایع یا ژل ضدعفونی کننده هم بزنید،بهتر است.

۳- همراه
‌تان یک مایع ضدعفونی کننده کوچک داشته باشید تا در محیط‌های عمومی مانند مترو و خیابان و ...که دسترسی سریع به آب و مایع دستشویی ندارید،بعد از تماس با افراد و اشیاء،مدام دست‌هایتان را ضدعفونی کنید.

۴- اگر نزدیک شما،کسی سرفه یا عطسه کرد،فوری دهان و بینی تان را ببندید و حتی
‌المقدور چند متری از او دور شوید،چون یکی از راه‌های انتقال کرونا،تنفس است.

۵- اگر مسؤول اشیائی هستید که دست
‌های افراد مدام با آن‌ها در تماس است،آن‌ها را به کرات ضدعفونی کنید؛مانند دستگیره‌های در،ستون‌های فلزی اتوبوس و مترو که افراد برای حفظ تعادل،آن‌ها را می‌گیرند،پیشخوان بانک‌ها و ادارات،خودکارهای عمومی بانک‌ها،تکمههای آسانسور و خودپردازها،نازل بنزین،نرده‌های کنار پله ها و غیره
همچنین سعی کنید تا حد امکان به چنین اشیائی دست نزنید و اگر هم زدید - که اکثراً ناگزیر هستید - دست
‌های خود را بشویید یا ضدعفونی کنید و قبل از شست و شو،به آن ۴ قسمت بدن که در بند اول گفته شد،دست نزنید.

۶- دست دادن و روبوسی را به حداقل ممکن برسانید.

۷- بلافاصله بعد از ورود به خانه،دست
‌های خود را بشویید و ضدعفونی کنید
این را از همه اعضای خانواده بخواهید
همچنین در محل کار نیز با همکاران چنین قراری بگذارید.

۸ - سیستم ایمنی بدن
‌تان را با خوردن ویتامین C،میوه‌ها،سبزیجات و داروهای تقویتی،ارتقا دهید
خوردن روزانه یک لیوان "آب ولرم + آب لیموی تازه + یک قاشق عسل طبیعی" توصیه می
‌شود.

۹- میوه‌ها و سبزیجات را با آب و چند قطره مایع ظرفشویی بشویید.

۱۰ - غذای آلوده از راه
‌های انتقال کروناست
از خوردن غذا و مایعات در جاهای غیرمطمئن جدا خودداری کنید.

۱۱- غذاهایتان کاملا پخته شود،بنابراین از خوردن غذاهای نیم پز مانند تخم مرغ عسلی،استیک نیم پز یا آب
‌دار خودداری کنید
تاکید می
‌شود مرغ و گوشت قرمز و شیر را خوب بجوشانید و کامل بپزید.

۱۲- مسواک
‌تان را مدام با مایع دستشویی بشویید و ضدعفونی کنید.

۱۳- تا حد امکان در خانه بمانید،اگر بیرون رفتید بکوشید به جاهای شلوغ نروید و مدام دست
‌هایتان را ضدعفونی کنید.
 
آسانسور:

.آسانسورها اغلب کاربرد عمومی دارند لذا مکان‌های بالقوه آلوده‌ای حساب می‌شوند

:white_circle:درصورتی که می‌توانید و بیماری خاص ندارید تا سه طبقه قید آسانسور را بزنید.
:white_circle:دستمال یکبار مصرف همیشه همراه خود داشته باشید.
:white_circle:برای فشردن طبقه‌ی مورد نظرتان از دستمال استفاده نمایید.
:white_circle:بدون دست زدن به سمتی از دستمال که با کلیدها تماس داشته به داخل تا بزنید.
:white_circle:درصورت موجود نبودن دستمال می‌توانید از کاغذ، خلال دندان، اپلیکاتور گوش( گوش پاک‌کن) نیز استفاده کنید.
:white_circle:دستمال، کاغذ و... استفاده شده را بلافاصله پس از خروج از آسانسور در سطل زباله بیندازید.

 
توصیه هایی در خصوص جلوگیری از شیوع ویروس ها:

:o:همراه داشتن ژل شستشوی دست برای بچه ها لازم و ضروری می باشد.

:o:دستمال مرطوب الکلی جهت پاک کردن میز و وسایل دانش اموزان بسیار کارامد است.

:o: در صورتیکه دانش آموز شما هر گونه علامت سرماخوردگی مثل تب سرفه یا آبریزش بینی دارد با معاون پایه تماس حاصل نموده و به مدرسه مراجعه نکنند.

تعداد مشاهده (114)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره خبر "نکات کلیدی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا-دبیرستان فرزانگان2-اسفندماه98"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید

     
 
نقشه سایت